veelgestelde vragen

Vraag en antwoord: Alles over uw afvoer, de loodgieter uit Vught helpt direct.

loodgieter vughtAfvoer verstoppingen zijn heel gebruikelijk bij u thuis. Loodgieter uit Vught, begrijpt dat u soms geen sanitaire ongelukken kunt voorkomen of plannen. U riolering is een cruciaal onderdeel van het dagelijkse leven, en als er een begint te verstoppen, merk men dat meteen op.

Onze loodgieter in uw buurt van Vught heeft een aantal algemene vragen over het reinigen van afvoerwater beantwoord die huiseigenaren stellen:

 

 

 

V) Moet ik een vloeibare afvoerreiniger gebruiken als ik een langzame afvoer heb of een verstopte gootsteen?

NEE! Het gebruik van vloeibare afvoerreinigers is bijna altijd een tijdelijke oplossing. De chemicaliën in de vloeistof kunnen de verstopping niet breken en volledig verwijderen. Bovendien kunnen de chemicaliën in de vloeistof schade aan uw leidingen veroorzaken. Overmatig gebruik van de vloeistof afvoerreiniger kan de bekleding van uw leiding aantasten en eroderen. Lees dit artikel als u meer overtuigingskracht nodig hebt om geen vloeibare afvalreinigers te gebruiken.

V) Er komt een vieze geur uit mijn afvalverwijdering, hoe kom ik er vanaf?

Hier zijn een paar huismiddeltjes voor! Probeer ijsblokjes ter beschikking te stellen en laat het 30 seconden draaien. Dit helpt de opeenhoping van voedselresten op de bladen van uw beschikking te verwijderen. Nadat je dit hebt gedaan, laat je koud water lopen om het resterende vuil te verwijderen.
V) Waarom maakt mijn gootsteen een “gorgelend” geluid wanneer ik het toilet doorspoelt?

Een gorgelend geluid is een veel voorkomend teken dat er een kwestie van sanitairventilatie of een verstopping kan zijn voordat de afvoer wordt ontlucht. Als u het gorgelende geluid begint te horen of als er onder de douche water begint te borrelen wanneer u het toilet doorspoelt, bel de loodgieter uit Vught dan zo snel mogelijk op 073–2048043. Er is een grote kans dat u een afvoerprobleem heeft!

V) Wat zijn enkele dagelijkse preventieve maatregelen die ik kan nemen om mijn riolering klontervrij te houden?

ZINK & BADKAMER: Zorg ervoor dat al uw wastafels en badkuipen zeefjes bevatten. Dit voorkomt dat haar en ongewenste materialen in de put lopen.

VUILWATERVERWIJDERING: Probeer altijd de hoeveelheid voedsel te minimaliseren die u bij uw afvalverwerking neerlegt. We adviseren onze klanten om te voorkomen dat men vezelige groenten, vet en zetmeelrijke voedingsmiddelen tot je beschikking hebt.

TOILETTEN: Het is zo simpel als dit: toiletpapier en menselijk afval moeten alleen door het toilet worden gespoeld. Zelfs de doekjes die als “doorspoelbaar” zijn gemarkeerd, zijn niet echt doorspoelbaar!
Als u al geruime tijd een verstopte afvoer heeft, raden we u aan dit zo snel mogelijk te doen! Bel ons op 073–2048043 en een van onze loodgieter uit Vught kan u direct hulp aanbieden. Denk eraan, wij zijn experts in de afvoerreiniging!

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op