Verstopte riolering Vught

Verstopte riolering?

Het komt regelmatig voor: de riolering is verstopt. Het is zaak dit snel op te (laten) lossen, om overlast te beperken. Bel 073 – 2048043 voor Riolering Vught, Helvoirt, Cromvoirt,, Esch, Boxtel, Sint Michielsgestel, Heesakker, Haaren en omgeving

Tips op een rijtje:
daklekkage Vught
dakbedekking Vught
dakreparatie Vught
dakdekker Vught
loodgieter Vught
Verstopte riolering Vught

Verstopte riolering Vught

Verstopte riolering Vught

Zoek op het internet naar een ontstoppingsbedrijf, bijvoorbeeld: ‘ontstoppingsbedrijf Vught’ of ‘ontstopping Vught’. Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen. Een leiding raakt regelmatig verstopt doordat er water in de riolering blijft staan. Dit is vaak een teken van het verkeerd aanleggen of het verzakken als gevolg van veel regen van de leiding. Na tijden van droogte kan er ook een verstopping plaatsvinden. Wortels van planten en bomen zoeken naar de dichtstbijzijnde bron van vocht, in dit geval de rioleren. Deze wortels vinden een weg in de buis door een foutieve aansluiting of een lek. De wortel groeit hierdoor verder in de buis en zal na loop van tijd de gehele buis verstopt raken.

Door het stilstaan van het water koekt het aan en zal na enige tijd een verstopping veroorzaken. Foutief gebruik zorgt ook voor verstoppingen. Natte toiletdoekjes zijn niet geschikt voor het riool. Deze lossen niet op zoals ‘gewoon’ toiletpapier en blijven vaak hangen. Zo kan er waterschade ontstaan doordat water niet uit een afvoer wegloopt of zelf omdat er een leiding is geknapt. Een nare bijkomstigheid is dat er een stank vrijkomt die uit de leiding omhoog vliegt. Deze rotte lucht is niet lang vol te houden en dient direct afgestopt te worden.
Bel 073 – 2048043 voor Riolering Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Esch, Boxtel, Sint Michielsgestel, Heesakker, Haaren en omgeving!

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op