Riool verstopt Vught

Riool verstopt Vught

Riool stank
Riool stank is erg vervelend en een veelvoorkomend probleem met het riool. Vaak neemt de stank geleidelijk aan toe, dit kan een signaal zijn dat er een probleem is met uw afvoer of riool. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met het ondernemen van actie. Lees meer over de verschillende oorzaken en wat u kunt doen om dit hinderlijke probleem te verhelpen. Bel de loodgieter op 073–2048043 voor riool verstopt Vught

 

 

Oorzaken
Rioolstank wordt snel veroorzaakt door stinkende en leegstaande putjes, verkeerd afgesloten (niet gebruikte) buizen of een gescheurde of gebroken buis.
Wanneer een putje, douchegoot of sifon te weinig wordt gebruikt kan deze uitdrogen. Het beetje water dat zich normaal gezien hierin bevindt kan gaan verdampen, waardoor de rioolgeur niet meer wordt tegengehouden. Wanneer een buis/afvoer helemaal niet meer wordt gebruikt kan deze beter worden afgesloten of verwijderd.

Rioollekkage is ook vaak de oorzaak van het probleem en wordt veroorzaakt doordat een rioolbuis ergens beschadigd of los is gegaan. Een rioolbuis kan ook beschadigd raken doordat de grond is verzakt en de rioolbuis heeft meegenomen. Bel de loodgieter op 073–2048043 voor riool verstopt Vught

Oorzaak opsporen
Wilt u de oorzaak van de rioolstank opsporen? Hou dan goed in de gaten wanneer en met welke windrichting u de riool stank ruikt. Het kan voorkomen dat er bijvoorbeeld een leiding onder de vloer kapot is maar dat u de rioolstank alleen ruikt met een bepaalde windrichting, die de vieze lucht uw woning inblaast. Ga na of er putjes leeg staan of een bepaalde afvoer niet of nauwelijks meer wordt gebruikt. Vul leegstaande putjes met water en spoel wat soda met kokend water door de afvoer. Wanneer een afvoer niet meer wordt gebruikt kan deze worden afgesloten of verwijderd.

Loodgieter Vught inschakelen
Heeft u een probleem geconstateerd, wat u zelf niet kunt oplossen, of kunt u de oorzaak van de riool stank niet vinden, schakel dan een specialist in. Op zoek naar een goede specialist op het gebied van riool in Vught en omgeving? Wat uw rioolprobleem ook is, onze riooltechniek uit Vught lost het op! Bel de loodgieter op 073–2048043 voor riool verstopt Vught.

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op