Loodgieter gemeente Vught

Loodgietersgeluiden in uw huis

Loodgieter gemeente VughtOm luidruchtig sanitair te diagnosticeren, is het belangrijk om eerst te bepalen of de ongewenste geluiden zich voordoen aan de inlaatzijde van het systeem, met andere woorden, wanneer water wordt ingeschakeld of aan de afvoerzijde. Geluiden aan de inlaatzijde hebben verschillende oorzaken: overmatige waterdruk, versleten klep- en kraanonderdelen, verkeerd aangesloten pompen of andere apparaten, verkeerd geplaatste pijpbevestigingen en sanitaire leidingen met te veel scherpe bochten of andere beperkingen. Geluiden aan de afvoerzijde komen meestal voort uit een slechte locatie of, zoals bij sommige geluiden aan de inlaatzijde, een lay-out met scherpe bochten. Meer in formatie?Bel 073–2048043.

Sissend geluid dat optreedt wanneer een kraan wordt geopend, signaleert in het algemeen een te hoge waterdruk. Neem contact op met uw plaatselijke waterbedrijf als u dit probleem vermoedt; hij zal u de waterdruk in uw gebied kunnen vertellen en een drukregelventiel op de inkomende watertoevoerleiding installeren indien nodig.

Welke centrale verwarming Vught

Het geluid vaak vergezeld van trillende pijpen, wanneer een klep van de kraan of het apparaat is uitgeschakeld, is een aandoening die waterslag wordt genoemd. Het geluid en de trillingen worden veroorzaakt door de galmende drukgolf in het water, die plotseling geen plaats meer heeft. Soms kan het openen van een klep die water snel afvoert in een deel van de leidingen met een restrictie, elleboog of T-fitting, dezelfde omstandigheden opleveren.

Waterhamers kunnen meestal worden uitgehard door fittingen, luchtkamers of schokdempers, te installeren in de leidingen waar de probleemkleppen of kranen zijn aangesloten. Deze apparaten zorgen ervoor dat de schokgolf die wordt veroorzaakt door de stopgezette waterstroom verdwijnt in de lucht die ze bevatten, wat (in tegenstelling tot water) samendrukbaar is. Meer in formatie?Bel 073–2048043

Oudere sanitaire systemen kunnen korte verticale secties van afgedekte pijp achter muren op kraanbanen hebben voor hetzelfde doel; deze kunnen zich uiteindelijk vullen met water, waardoor ze hun effectiviteit verminderen of vernietigen. De remedie is om het watersysteem volledig af te tappen door de hoofdwatervoorzieningsklep af te sluiten en alle kranen te openen. Open vervolgens de hoofdtoevoerklep en sluit de kranen een voor een, beginnend met de kraan het dichtst bij de klep en eindigend met de verste weg. De loodgieter in Vught is dag en nacht beeikbaar om u te helpen.

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op