Loodgieter Vught https://loodgieteruitvught.nl Loodgieter Vught - Erkend loodgietersbedrijf Bel 073–2048043 Thu, 25 Oct 2018 15:22:08 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Loodgieter gemeente Vught https://loodgieteruitvught.nl/loodgieter/gemeente-vught/ Tue, 05 Dec 2017 12:05:18 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17371 […]]]> Loodgietersgeluiden in uw huis

loodgieter vughtOm luidruchtig sanitair te diagnosticeren, is het belangrijk om eerst te bepalen of de ongewenste geluiden zich voordoen aan de inlaatzijde van het systeem, met andere woorden, wanneer water wordt ingeschakeld of aan de afvoerzijde. Geluiden aan de inlaatzijde hebben verschillende oorzaken: overmatige waterdruk, versleten klep- en kraanonderdelen, verkeerd aangesloten pompen of andere apparaten, verkeerd geplaatste pijpbevestigingen en sanitaire leidingen met te veel scherpe bochten of andere beperkingen. Geluiden aan de afvoerzijde komen meestal voort uit een slechte locatie of, zoals bij sommige geluiden aan de inlaatzijde, een lay-out met scherpe bochten. Meer in formatie?Bel 073–2048043.

Sissend geluid dat optreedt wanneer een kraan wordt geopend, signaleert in het algemeen een te hoge waterdruk. Neem contact op met uw plaatselijke waterbedrijf als u dit probleem vermoedt; hij zal u de waterdruk in uw gebied kunnen vertellen en een drukregelventiel op de inkomende watertoevoerleiding installeren indien nodig.

Welke centrale verwarming Vught

Loodgieter gemeente VughtHet geluid vaak vergezeld van trillende pijpen, wanneer een klep van de kraan of het apparaat is uitgeschakeld, is een aandoening die waterslag wordt genoemd. Het geluid en de trillingen worden veroorzaakt door de galmende drukgolf in het water, die plotseling geen plaats meer heeft. Soms kan het openen van een klep die water snel afvoert in een deel van de leidingen met een restrictie, elleboog of T-fitting, dezelfde omstandigheden opleveren.

Waterhamers kunnen meestal worden uitgehard door fittingen, luchtkamers of schokdempers, te installeren in de leidingen waar de probleemkleppen of kranen zijn aangesloten. Deze apparaten zorgen ervoor dat de schokgolf die wordt veroorzaakt door de stopgezette waterstroom verdwijnt in de lucht die ze bevatten, wat (in tegenstelling tot water) samendrukbaar is. Meer in formatie?Bel 073–2048043

Oudere sanitaire systemen kunnen korte verticale secties van afgedekte pijp achter muren op kraanbanen hebben voor hetzelfde doel; deze kunnen zich uiteindelijk vullen met water, waardoor ze hun effectiviteit verminderen of vernietigen. De remedie is om het watersysteem volledig af te tappen door de hoofdwatervoorzieningsklep af te sluiten en alle kranen te openen. Open vervolgens de hoofdtoevoerklep en sluit de kranen een voor een, beginnend met de kraan het dichtst bij de klep en eindigend met de verste weg. De loodgieter in Vught is dag en nacht beeikbaar om u te helpen.

]]>
Vught loodgieter https://loodgieteruitvught.nl/loodgieter/vught/ Tue, 05 Dec 2017 11:49:49 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17366 […]]]> loodgieter vughtVught ligt in de overgangszone tussen laaggelegen rivieren en hogere zandgronden. Dit betekent dat de natuurlijke schoonheid gevarieerd is en bestaat uit heide, bossen, polders, vennen en landerijen.

Er zijn nog steeds veel parken en landgoederen in Vught. Sommige zitten in de kom en zijn nu parken. Ze staan bij de bezienswaardigheden vermeld. Niet ver van de Dommel ligt het Heunwiel, een overblijfsel van een dijkdoorbraak. Langs de Dommel vindt u ook Landgoed Maurick. Verder gelegen ten zuidwesten van Vught, Landgoed Wargashuyse, landgoed Sparrendaal, landgoed Jagershagen en Helvoirts Broek.

Welke centrale verwarming Vught

loodgieter VughtIn het noordwesten vind je de Vughtse Heide en zelfs verder het poldergebied de Gement met Rijsbergen, gelegen tussen Vught, Cromvoirt, Vlijmen en ‘s-Hertogenbosch (Deuteren). Hier vindt u ook de regio Rijskamp. Het Kraaiengat bij Bergenshuizen is een klein meer ontstaan door zandafgraving. Het landgoed Beukenhorst ligt ten zuiden van Vught. In Vught vindt u ook het landgoed Bleijendijk en natuurpark De Kwebben in de wijk De Baarzen. Dan is er het Kapellebos, een stukje landgoed vlak bij de wijk Vughtse Hoeven. Voor alle loodgsitesrwerken kunt u de loodgieter uit Vught bellen op 073–2048043

]]>
uurtarief Loodgieter Vught https://loodgieteruitvught.nl/loodgieter/uurtarief-loodgieter/ Tue, 05 Dec 2017 10:49:35 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17363 […]]]> uurtarief Loodgieter Vught weten?

loodgieter vughtIndien u een loodgieter in Vught moet bellen om die lekkende pijp te repareren of de lekkende leiding zelf moet repareren, bel dan 073–2048043. Maar voordat u dat doet, is er enige informatie die men moet weten voordat u dat sanitair probeert te repareren.

Afhankelijk van het type pijp dat lekt, hangt het af van het type gereedschap en hulpstukken dat u nodig hebt om de sanitairreparatie uit te voeren. Een ander ding om te overwegen is de plaats waar de pijp zich bevindt, hoe moeilijker het is om te bereiken of toegang te krijgen hoe moeilijker het zal zijn om de pijp te repareren, de loodgieter in Vught helpt u 24/7 en is dag en ancht bereikbaar.

Welke centrale verwarming Vught

De meest voorkomende soorten sanitair in huishoudens zijn pvc, staal, gietijzer en koper. Doorgaans is koperen buis en pvc-buis te repareren door de huiseigenaar, en de meeste bouwmarkten of home improvement winkels zullen hebben wat u nodig hebt om de klus te klaren, toch is het altijd beter om de erkende loodgieter te bellen

Als een stalen pijp, lood (loodbocht) of gietijzer lekt,, moet u uw lokale loodgieter bellen omdat er voor dergelijke reparaties dure loodgieterswerktuigen en deskundige vakkennis nodig zijn om het werk naar behoren te kunnen uitvoeren. Bel ons voor het juiste uurtarief Loodgieter Vught

]]>
spoed Loodgieter Vught https://loodgieteruitvught.nl/loodgieter/spoed/ Tue, 05 Dec 2017 10:21:02 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17359 […]]]> Waarom Spoed Loodgieter Vught

loodgieter vughtAls je ooit een weekend hebt gekampeerd, weet je dat het niet lang duurt om stromend water, toiletten, schone kleren en warme douches te missen. Deze moderne gemakken zijn de voordelen van sanitaire systemen. Uw huis heeft verschillende afzonderlijke sanitaire systemen. Gootstenen, toiletten, ringen, badkuipen en aanverwante armaturen. Soorten buizen voor verschillend sanitairgebruik kunnen variëren, bel daaromde loodgieter in Vught op 073–2048043

Welke centrale verwarming Vught
Loodgieterswerk in Vught is iets dat we elke dag gebruiken en waarvan de meesten mensen weinig van weten. Als u voor uw eigen sanitaire voorzieningen winkelt in plaats van ze door uw loodgieter in Vught te laten verzorgen, kunt u kiezen uit een ruimere selectie en geld besparen.

De meeste mensen kennen spoed loodgieters die bij hen thuis komen om een ​​afvoer te ontstoppen of een apparaat te installeren. Wanneer loodgieters leidingen in een huis installeren, werken ze bijvoorbeeld vanuit tekeningen die de geplande locatie van leidingen, sanitaire voorzieningen en apparaten aangeven.

Water komt uw huis binnen via een pijp die aansluit op een gemeentelijke waterlijn of een privébron. Kranen, zoals alle sanitaire voorzieningen met bewegende delen, zijn geneigd om meer reparatie te vereisen dan niet bewegende armaturen. Hoe minder belasting u op uw kranen legt, hoe minder vaak ze moeten worden gerepareerd.

Als uw sanitaire voorzieningen langzaam leeglopen, is het probleem mogelijk een verstopte ontluchting. Dit gebeurt wanneer de ventilatieopeningen niet goed zijn geplaatst en wanneer vogels of dieren afval in de ventilatieopening achterlaten waar het het dak verlaat. Meer weten? Bel onze 24/7 loodgieter op 073–2048043.

Wat uw geplande sanitaire projecten ook zijn, de eerste stap is om vertrouwd te raken met het watersysteem in uw huis. Het is op zijn minst belangrijk om te weten waar de netspanning moet worden uitgeschakeld in geval van nood.

]]>
Daklekkage zelf repareren Vught https://loodgieteruitvught.nl/daklekkage-vught/daklekkage-zelf-repareren-vught/ Mon, 20 Nov 2017 07:01:58 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17296 […]]]> Wilt u uw Daklekkage zelf repareren Vught?

 

Als het dak niet goed is voorbereid of er is gebruik gemaakt van een slechte kwaliteitskleur, is het hele proces voor

niets geweest en heeft u alle geld verspild.

De loodgieter in Vught geeft u advies om een daklekkage zelf te repareren. Bereidt uw dak goed voor en maak gebruik van premium dakverf om ervoor te zorgen dat uw klus voor vele jaren er goed uit ziet. Heeft u problemen bij het Daklekkage zelf te repareren in Vught? Bel dan  073–2048043

Welke centrale verwarming Vught

Welke centrale verwarming Vught

Wij zijn een erkend loodgieteresbedrijf en hebben jarenlange ervaring bij daklekkages in Vught. Wij behandelen al onze gewaardeerde klanten de manier waarop we graag behandeld willen worden en zijn trots op al ons werk en behandelen elk daklekkage alsof het ons eigen was.

Onze loodgieter in Vught streeft ernaar u het hoogste niveau van professionaliteit, kwaliteit vakmanschap in de industrie te bieden.

Bel de loodgieter in Vught op  073–2048043 en laat vandaag uw dakbedekking repareren voor lekkages!

Daklekkages Vught

Snel en effectief lekkende daken repareren?

  • Hoort u elke keer geluiden in uw plafond als het regent?
  • Merkt u bruine vlekken op het plafond of beneden aan muren?
  • Of nog erger is er vocht in uw huis?
  • De kans bestaat dat u een daklekkage heeftt!
  • Enkele van de gemeenschappelijke oorzaken van daklekkages zijn als volgt:

Gebroken dakpannen
Gebroken cement
Roest
Overstromende goten
Foutieve klemmen
Losse dakplaten
En meer………

Welke centrale verwarming Vught

Welke centrale verwarming Vught

Ons loodgietersbedrijf is expert in detectie en reparaties van daklekkages. Met jarenlange ervaring hebben we alle mogelijke daklekkages gezien, uw lekkage is echt geen uitzondering.

Als een daklekkage onmiddellijk na een zware storm is opgetreden, is de kans groot dat de stormschade daarmee verband houdt. Als dat het geval is, kan het mogelijk zijn om de dakreparaties en de interne schade door uw verzekering te claimen.

Als het een spoedgeval is, kunnen we onmiddellijk naar u toe komen en een dekzeil installeren en u tijdelijk uit de problemen helpen totdat het dak voldoende gerepareerd is

Het loodgietersbedrijf in Vught is ook een erkende dienstverlener voor de verzekeringsindustrie en als het gaat om het maken van een verzekeringsaanspraak kunnen we met uw verzekeringsmaatschappij contact opnemen om ervoor te zorgen dat het snel en efficiënt behandeld wordt.

Zorg dus voor dat een daklekkage snel verholpen is, en laat de onze loodgieter uw dakbedekking vandaag repareren! En zoals onze slogan zegt ‘we doen het goed de eerste keer’ Bel  073–2048043 bij Daklekkage zelf repareren Vught en omstreken

]]>
Daklekkage repareren Vught https://loodgieteruitvught.nl/daklekkage-vught/daklekkage-repareren-vught/ Mon, 20 Nov 2017 05:53:58 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17292 […]]]> Daklekkage repareren in Vught?

Lekkage opsporen en verhelpen

Lekkage opsporen met thermografie?
Tref je vochtplekken aan in je woning? Bijvoorbeeld op wanden of het plafond? Dan is de kans groot dat er ergens iets lekt. Vocht kan zich op allerlei plekken ophopen. Een vlek op de muur hoeft niet te betekenen dat het lek zich ook op die plek bevindt. Het is vrijwel onmogelijk om met het blote oog de bon van de lekkager aan te wijzen. Voordat je leidingen gaat blootleggen is het verstandig om zeker te zijn van de oorzaak van het lek. Ons advies is om uitsluitend betrouwbare detectiemethode te gebruiken. Bel ons op  073–2048043

Welke centrale verwarming Vught

Welke centrale verwarming Vught

Lekdetectie met warmtebeeld
Hoe kun je een lek opsporen zonder de muur of vloer open te breken? Een bewezen modern technologisch snufje is de warmtebeeldcamera. Met behulp van thermografische beelden kunnen patronen van warmte en kou in beeld worden gebracht. Het beeld van de camera is vergelijkbaar met dat van een foto- of videocamera. Vaak worden kleuren bepaald door de huidige warmtestraling. Een temperatuurschaal geeft de temperatuur van iedere tint aan.

De camera kijkt door vloeren, muren en plafonds heen. Er zijn dus talloze handige toepassingen denkbaar. Een daarvan is lekdetectie. Door het gebruik van thermografie is het niet nodig om ook maar iets te slopen voordat het lek is ontdekt. Met thermografie legt een lekdetectie specialist bloot waar warmte en kou zich bevinden. Daar waar warmte ‘lekt’ bevindt zich doorgaans de bron van de lekkage. Zo kan het probleem doelgericht en bij de bron aangepakt worden. Bel ons op  073–2048043

Specialist inschakelen
Vermoed je thuis last te hebben van lekkage? Probeer dan niet zelf op zoek te gaan naar de herkomst van het probleem. De kans is groot dat je schade aan je woning toebrengt. Om zo snel mogelijk van de ellende verlost te zijn schakel je een lekdetectie specialist in. Deze expert zal het lek opsporen door middel van thermografie of andere bewezen methoden. Hak- en breekwerk is niet nodig. Deze vorm van lekdetectie werkt voor vele soorten lekkage. Bijvoorbeeld in leidingen, daken, vloeren, of CV. Daklekkage repareren Vught? Bel ons op  073–2048043

]]>
Daklekkage opsporen pannendak Vught https://loodgieteruitvught.nl/daklekkage-vught/daklekkage-opsporen-pannendak/ Mon, 20 Nov 2017 05:28:04 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17288 […]]]> Daklekkage plat dak in Vught           

Dak Waterdicht

Loodgieter Vught is gespecialiseerd in dakbedekking en reparatie in Vught. Van historische gebouwen tot modern platte daken en andere dakprojecten leveren wij 100% waterdichte dakoplosskingen.

 

Bel ons op  073–2048043 en vraag ons over onze dakwaterdichtingsprojecten om het brede scala aan projecten te zien. Als u een dakwaterdichtingsproject nodig heeft of onze diensten wilt of wilt weten, stuur ons dan een aanvraag.

Lekkend plat dak reparaties
Wij bieden professionele oplossingen voor waterdichtheid en lekkende plat daken reparaties voor commerciële, civiele, woningen en moeilijke toegangsmuren en balkons.
Onze plat dak waterdichtingsmethode maakt gebruik van gepatenteerde afdichtingen en beschermt beschadigde en lekkende plaatsen op uw platte dak en balkons tegen waterinvoer. Problemen met uw daklekkage plat dak in Vught? Bel dag en nacht op  073–2048043

]]>
Daklekkage opsporen pannendak Vught https://loodgieteruitvught.nl/daklekkage-vught/daklekkage-opsporen-pannendak-vught/ Mon, 20 Nov 2017 05:14:30 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17286 […]]]> Daklekkage opsporen pannendak in Vught?
Daklekkage opsporen pannendak Vught

Daklekkage opsporen pannendak Vught

Een goede dakbedekking is heel belangrijk om dak lekkages en andere overlast te voorkomen. Een klein mankement op het dak kan grote gevolgen hebben. Het is daarom ook belangrijk om het dak regelmatig te controleren. Afhankelijk van de gebruikte materialen, de ligging van het pand en de omgeving zal de dakbedekking sneller of minder snel verouderen. Bel ons op  073–2048043.

 

 

 

Lekkage pannendak voorkomen

Lekkages aan het dak worden meestal pas opgemerkt wanneer het vocht daadwerkelijk door het dak de woning binnendringt. Er ontstaan vochtplekken in de muren en plafonds en het kwaad is dan al geschied. Het is dan ook verstandig om de dakbedekking regelmatig te controleren. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld jaarlijks de dakgoten, naadverbindingen en de dakbedekking controleren. Daarnaast is het verstandig om met enige regelmaat (bijvoorbeeld 1 keer in de 5 jaar; vaker bij een ouder dak) een dakdekker het dak te laten inspecteren, aangezien die vaak meer ziet dan u. Het spreekt voor zich dat het, vooral bij oudere daken, verstandig is om het dak ook te controleren na een hevige storm.

Daklekkage pannendak repareren

Als er een daklekkage in uw hui in Vught geconstateerd is dient er zo snel mogelijk een reparatie uitgevoerd te worden om ergere schade te voorkomen. Bij spoedgevallen in de avond of weekend wordt er vaak in eerste instantie een noodvoorziening geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de schade in ieder geval niet groter wordt. Kort daarna wordt de reparatie dan uitgevoerd. Hierbij is het mogelijk om alleen het gedeelte van het dak te repareren waar de lekkage zich bevindt, of om gelijk de gehele dakbedekking te vernieuwen. In het geval van een daklekkage is het verstandig om de dakdekker direct het hele dak te laten inspecteren. Als er een lekkage is komt het namelijk vaak voor dat het dak meerdere zwakke plekken heeft. Als dit het geval is kan de dakdekker deze plekken alvast preventief herstellen of vervangen. Bel ons op  073–2048043.

Kosten dakreparatie

Het is lastig om een kostenindicatie te geven van een dakreparatie, aangezien de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Denk hierbij aan de gebruikte materialen en grootte van de lekkage. In de meeste gevallen is het wel zo dat een reparatie het voordeligste is wanneer u hem zo snel mogelijk laat uitvoeren. Voorkom dus (ergere) schade en neem in vroege fase contact met ons op om het dak te controleren en eventueel te repareren.

Dakdekker in Vught

Heeft u toch een daklekkage aan uw pannedak? Neem dan contact op met een dakdekker bij u in de buurt zoals deze dakdekker in Vught. Ook als er dakpannen zijn los gewaaid, of u een geheel nieuwe dakbedekking wil laten leggen kunt u contact opnemen. Zij kunnen u snel en vakkundig helpen met al uw dakgerelateerde werkzaamheden. Bel voor Daklekkage opsporen pannendak Vught? Bel ons op 073–2048043

]]>
Daklekkage Vught https://loodgieteruitvught.nl/daklekkage-vught/daklekkage-vught/ Mon, 20 Nov 2017 04:59:45 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17281 […]]]> Daklekkage Vught direct oplossen!

Oorzaken van daklekkage? Een daklekkage kan heel erg vervelend zijn. U merkt dat pas wanneer het probleem er is. Een Daklekkage kan elke huisbezitter tot problemen brengen. De exacte plaats waar de lekkage zichtbaar is niet altijd de plek is waar de lekkage is ontstaan. Wit u dat in meer dan 67 procent van bijna alle problemen ontstaat de lekkage op andere plaatsen. Soms heeft u er jaren geen problemen mee maar er door de invloed van het weer kan een lekkage toch plotseling voor problemen zorgen. Denk maar eens aan harde wind gecombineerd met regen, sneeuwval en andere weersomstandigheden kunnen de oorzaak zijn. Tevens kan uw originele constructie vaak wat verzakken, waardoor kleine verschuivingen ontstaan, deze zorgen ervoor dat uw eigendom niet meer geheel waterdicht is.

Hoe te handelen bij een lekkage?
Bij een lekkage in Vught is het belangrijk om direct en met spoed te handelen voordat u meer schade oploopt aan bijvoorbeeld uw dakbedekking etc. Indien de lekkage zeer ernstig is doet u er goed aan om direct contact op te nemen met onze dakdekker op  073 – 2048043 voordat de schade nog groter wordt.

Daklekkage Vught tips: Met de bovenstaande tips is de kans groot dat u zelf de oorzaak van de lekkage opspoort. Indien dit niet het geval is dan doet u er goed aan om contact op te nemen met onze dakdekker in Vught op 020 – 218 45 34. Onze erkende dakdekkers zijn in het bezit van speciale apparatuur om daklekkage snel te lokaliseren en te verhelpen.

Dakonderhoud Vught
Een goed onderhouden dak verkleind aanzienlijk de kans op een daklekkage. Een dakinspectie van een ervaren dakdekker in Vught is dan aan te raden. Bij een storing belt u direct dakdekkersbedrijf in Vught op 073 – 2048043 wij helpen u dan ook graag om nog meer schade te voorkomen. Zo bieden wij u niet alleen eenmalig onderhoud aan, u kunt bij ons ook een onderhoudscontract voor uw dak afsluiten. U hoeft nooit meer een afspraak te maken, wij nemen contact met u op om, vaak een jaarlijks, een onderhoudsinspectie te plannen. Op deze manier geeft u daklekkages geen kans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze dakdekker in Vught is vakbekwaam en heeft de kennis over de laatste technieken en heeft daarnaast ook de beschikking over kwalitatief hoogwaardig materiaal. Zo werkt hij veel met dakpannen, bitumen, EPDM en kunststof, shingles, koper en zink. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen welke wij u graag voordragen. Wilt u weten wat in uw geval een verstandige keuze is? Bel dan 073 – 2048043 wij staan dag en nacht voor u klaar!

Vught en omgeving

Onze erkende dakdekkers in Vught kunnen u voorzien in alle denkbare dakwerkzaamheden, met alle gebruikelijke materialen en technieken. Van preventief onderhoud tot het volledig vernieuwen van uw dakbedekking en van het geven van advies tot het plaatsen van dakisolatie.

Een daklekkage is vaak erg vervelend en kan veel schade veroorzaken. Hoe erg uw lekkage ook is, onze goed geschoolde dakdekkers helpen u met al uw dakproblemen. Want na regen komt zonneschijn. Voor u het weet gaat het u weer voor de wind. Voor een dakbedekking, Lekkage plat dak, Lekkage pannendak, Lekkage schoorsteen of daklekkage in Vught kunt u ons 24/7 bellen op  073 – 2048043 laat u adviseren of maak een afspraak.

]]>
Professionele cv installateur Vught https://loodgieteruitvught.nl/cv-installateur/professionele-cv-installateur-vught/ Fri, 17 Nov 2017 06:57:56 +0000 http://loodgieteruitvught.nl/?p=17278 […]]]> Professionele cv installateur Vught, dag en nacht beschikbaar

Wilt u een Nieuwe cv ketel aanschaffen in Vught?

Een vraag die onze cv ketel monteurs geregeld gesteld wordt is of het handig is om de bestaande oude cv ketel te repareren of te vervangen. Een cv ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Wanneer de verwarmingsketel ouder wordt zult u meer moeten investeren in onderhoud. Bij hoge kosten is het altijd zinvol om na te gaan of de reparatie nog loont. Een nieuwe verwarmingsketel is verkrijgbaar in zeer veel verschillende merken, prijscategorieën en milieucategorieën. Bovendien bestaat er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een ketel te huren bij een installateur of energiebedrijf. Bel onze cv installateur Vught op  073–2048043

Welke centrale verwarming Vught

Welke centrale verwarming Vught

In kaart brengen van de mogelijkheden
Kiezen voor cv ketel reparatie, of toch gaan voor vervanging? Wanneer u uw situatie in kaart brengt dan is het makkelijker kiezen. Achterhaal eens hoe groot de te verwarmen ruimte is, wat de leeftijd van uw huidige verwarmingsketel is en ga na wat het huidige verbruik is. Wanneer u deze gegevens bij de hand heeft kan u op eenvoudige wijze de terugverdientijd van een eventuele nieuwe verwarmingsketel berekenen. Op basis van cijfers is het maken van een goede keuze vaak een stuk makkelijker.

Wat voor soort verwarmingsketel is geschikt?
Wanneer uw woning nog beschikt over een los toestel voor het verwarmen van zowel warm water als een los toestel voor uw verwarming, overweeg dan een combiketel. Op deze manier bespaart u energiekosten. Bovendien is een combiketel voordeliger in aanschaf en onderhoud. Wanneer een nieuwe hr-ketel te duur is, vraag dan eens naar verhuur bij een installateur. Wilt u het liefst zoveel mogelijk energie besparen en heeft u een ruim budget? Overweeg dan eens een warmtepompsysteem, zonneboiler of een hr-e ketel.

Wacht niet te lang
Heeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden? Neem dan een keuze en blijf niet wachten. Met een nieuwe cv ketel bespaart u namelijk jaarlijks snel geld op uw stookkosten. Het exacte bedrag dat u bespaart is afhankelijk van uw woonsituatie. Bel onze cv installateur Vught op  073–2048043

]]>