CV Storing Vught

Heeft u een CV Storing? Bel direct 073–2048043

CV onderhoud: periodiek of eenmalig?

CV Storing VughtCV onderhoud is iets waar men pas aan denkt als het te laat is, veel mensen bezitten namelijk een Cv-ketel die het altijd doet en waar ze nauwelijks naar omkijken. Jaar na jaar hangt deze op een onzichtbare plek en doet stil zijn werk. Echter, op een ochtend wordt u wakker en blijkt het koud te zijn. Dan is het eigenlijk al te laat want dan zit u in de kou. Om dit te voorkomen kunt u CV-onderhoud aan uw ketel laten plegen door, meestal is dit een keer per jaar.

Een onderhoudscontract, ja of nee?
Vaak is het een goed idee om een onderhoudscontract af te sluiten. De CV monteur uit Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Esch, Boxtel, Sint Michielsgestel, Heesakker en Haaren. neemt dan eens in het jaar contact met u op om even uw ketel langs te lopen. Op deze manier voorkomt u storingen en mocht u toch een storing hebben, dan heeft u meteen een monteur bij de hand die u kent en vertrouwd! Mocht u geen zin hebben in een verplichting dan kunt u ook kiezen voor eenmalig onderhoud, eventueel elk jaar! Dan zit u nergens aan vast maar wordt uw ketel wel goed onderhouden!

CV storing, wat kan ik zelf doen?

Wat te doen bij een CV storing

Bij een CV storing kunt u voordat u de monteur belt zelf een aantal checks doen. Ten eerste is het altijd een goed idee om even de ketel te resetten. Dit doet u door het resetknopje in te drukken of de stekker er even uit te trekken. Mocht dit niet helpen, dan kunt u even de waterdruk checken. Staat deze lager dan 1 bar, vult u hem dan even bij. Biedt dit allemaal geen soelaas, dan kunt u meteen een professional bellen om u uit de nood te helpen! Bij voorkeur natuurlijk uw eigen vertrouwde.

Onze 24/7 spoeddiensten in Vught en omstreken:

  • storing cv ketel geen warm water
  • storing cv ketel remeha
  • cv ketel storing zelf oplossen
  • storing cv ketel nefit
  • storing cv ketel intergas
  • storing cv ketel vaillant
  • cv ketel storing 4
  • cv ketel storing Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Esch, Boxtel, Sint Michielsgestel, Heesakker en Haaren

Loodgieter Vught – Snel ter plaatse, bel 073–2048043

Call Now ButtonNeem direct contact met ons op