Vught loodgieter

Vught loodgieter

loodgieter vughtVught ligt in de overgangszone tussen laaggelegen rivieren en hogere zandgronden. Dit betekent dat de natuurlijke schoonheid gevarieerd is en bestaat uit heide, bossen, polders, vennen en landerijen.

Er zijn nog steeds veel parken en landgoederen in Vught. Sommige zitten in de kom en zijn nu parken. Ze staan bij de bezienswaardigheden vermeld. Niet ver van de Dommel ligt het Heunwiel, een overblijfsel van een dijkdoorbraak. Langs de Dommel vindt u ook Landgoed Maurick. Verder gelegen ten zuidwesten van Vught, Landgoed Wargashuyse, landgoed Sparrendaal, landgoed Jagershagen en Helvoirts Broek.

Welke centrale verwarming Vught

loodgieter VughtIn het noordwesten vind je de Vughtse Heide en zelfs verder het poldergebied de Gement met Rijsbergen, gelegen tussen Vught, Cromvoirt, Vlijmen en ‘s-Hertogenbosch (Deuteren). Hier vindt u ook de regio Rijskamp. Het Kraaiengat bij Bergenshuizen is een klein meer ontstaan door zandafgraving. Het landgoed Beukenhorst ligt ten zuiden van Vught. In Vught vindt u ook het landgoed Bleijendijk en natuurpark De Kwebben in de wijk De Baarzen. Dan is er het Kapellebos, een stukje landgoed vlak bij de wijk Vughtse Hoeven. Voor alle loodgsitesrwerken kunt u de loodgieter uit Vught bellen op 073–2048043